قرص آ-کنوترن برای جوش صورت

قرص آ-کنوترن برای کسانی که دچار جوش و اکنه هستند، مانند یک معجزه عمل کرده و می تواند حتی شدید ترین جوش های صورت را نیز از بین ببرد. این دارو در شکل های مختلف موجود است و شما می توانید برای از بین بردن همیشگی جوش ها از این قرص استفاده کنید.
در کنار درمان های طبیعی شما نیاز دارید تا از درمان های دارویی استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که برای استفاده از هر نوع قرصی شما نیاز دارید که علت جوش صورت را متوجه شوید. مصرف قرص بدون دانستن علت آن ممکن است درمان موقت تلقی شود. به همین علت توصیه می کنیم حتما قبل از مصرف قرص آ-کنوترن به پزشک مراجعه کرده و نسخه پزشک را مراجعه کنید.
در این میان قرص آ-کنوترن توسط بسیاری از پزشکان تجویز می شود. اگر شما هم کنجکاو هستید بدانید قرص آ-کنوترن برای جوش صورت آیا واقعا تاثیر دارد یا خیر، همراه ما در آکادمی ایران اسکین کر باشید تا متوجه شوید که این قرص بهترین روش از بین بردن جوش با دارو برای همیشه است.
قرص آ-کنوترن چیست؟
قرص آ-کنوترن که با نام راکوتان نیز این قرص را می شناسند برای درمان آکنه و جوش های شدید مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع این قرص می تواند همه نوع جوش صورت را از بین برده و پوستی سالم و صاف به شما هدیه می دهد. اکنوترن بهترین قرص برای درمان جوش صورت است.
پزشکان این قرص را به عنوان آخرین راه درمان تجویز می کنند و در صورتی که سایر قرص ها تاثیری نداشته باشند بیمار می تواند از این قرص استفاده کند. قرص آ-کنوترن جز دسته داروهای رتینوئید ها قرار دارد. رتینوئید ها از جمله شناخته ترین محصولات مراقبت از پوست است دارای ویتامین A برای جلوگیری از پیری پوست است.
در واقع می توان گفت که قرص آ-کنوترن نسخه ایرانی از قرص راکوتان است که توسط شرکت های داروساز ایرانی ساخته می شود. همچنین ا قرص آ-کنوترن برای اکنه کیستیک بیشتر تجویز می شود اما در نظر داشته باشید که این قرص با اینکه جوش ها را به سرعت از بین می برد ولی دارای عوارض زیادی است.
نحوه درمان جوش توسط قرص آکنوترن
قرص آ-کنوترن ویتامین A در سطح پوست ترشح می کند باعث کمتر شدن سبوم پوست شده و همچنین چربی سطح پوست کاهش می یابد. همانطور که می دانید پوست های چرب بیشتر در معرض آکنه قرار دارند، به دلیل آن که سطح پوست پر از چربی است و چربی باعث آکنه شدید می شود.
در واقع قرص آ-کنوترن می تواند چربی که از طریق سبوم ایجاد شده است را کاهش داده و به درمان جوش صورت کمک کند. اما باید توجه داشته باشید که نحوه مصرف این قرص را از پزشک متخصص بپرسید.
مواد تشکیل دهنده قرص راکوتان
این قرص یکی از قرص هایی است که دارای کاربرد های زیادی است و این به دلیل موادی است که از آن ها تشکیل شده است. راکوتان نوعی ایزوترتینوئین است که مواد تشکیل دهنده آن مشتقات ویتامین A هستند. این ترکیبات باعث می شود که تولید چربی روی پوست را کنترل کند و از تشکیل جوش و آکنه جلوگیری کند.
عوارض قرص آ-کنوترن یا راکوتان در زنان
در کنار درمان سریع این قرص می تواند عوارض جانبی قابل توجهی داشته باشد. به همین علت پزشکان در همان ابتدا این قرص را در نظر نمی گیرند. این عوارض جانبی شامل موارد زیر است.
- خشک شدن لب و دهان
- ریزش و کم پشت شدن موها
- قرمزی، خارش و یا سوزش چشم
- درد شدید معده
- خونریزی بینی
- متورم شدن لب یا چشم ها
- خشکی چشم
- حساس شدن پوست به نور خورشید
- سردرد خفیف
- تهوع
- اسهال
- سرگیجه
- اختلال در تنفس
- تاری دید
- کمر درد
نکات ضروری قبل از مصرف قرص آ-کنوترن
شما قبل از مصرف این دارو باید چند نکته را بدانید و حتما این نکات را رعایت کنید چون اگر این نکات را رعایت نکنید می توانید به بدن خود آسیب جدی وارد کنید. با رعایت این نکات ضروری می توانید مطمئن شوید که این دارو به بدن شما آسیب وارد نمی کند.
- اگر به ویتامین A حساسیت دارید، قبل از مصرف این دارو به پزشک متخصص مراجعه کنید.
- از افزایش یا کاهش خودسرانه دوز آ-کنوترن جلوگیری کنید.
- حتما این دارو را با آب مصرف کنید و هیچ گاه به تنهایی مصرف نکنید.
- هنگام تهیه دوباره دارو با پزشک متخصص مشورت کنید.
- کپسول این داور را خرد نکیند.
- این دارو را اصلا نباید کودکان پایین 12 سال مصرف کنند.
- در زمانی که این دارو را مصرف می کنید، حتما از ضد آفتاب SPF استفاده کنید.
- مصرف این دارو برای مردان خطرناک است به همین دلیل مردان باید با پزشک متخصص در این مورد مشورت کنند.
تداخلات دارویی قرص آ-کنوترن یا راکوتان
- کلر تتراسایکلین
- دمکلوسایکلین
- دزوژسترل
- دینوژست
- داکسی سایکلین
- دروسپیرنون
- اراواسیکلین
- استرادیول
- اتینیل استرادیول
- اتینودیول
- اتونوژسترل
- ژستودن
- لوونورژسترول
- لایمسایکلین
- مکلوسایکلین
- مدروکسی پروژسترون
- مسترانول
- متاسیکلین
- مینوسیکلین
- نومژسترول
- نورلژسترومین
- نورتیندرون
- نورژسترل
- اوماداسایکلین
- اکسی تتراسایکلین
- رولی تتراسایکلین
- سارسیکلین
- سژسترون
- تتراسایکلین
موارد مصرف قرص آ-کنوترن
برای درمان آکنه روش های زیادی وجود دارد، مثلا ممکن است شما بخواهید با داروهایی مانند بنزوئیل پراکسید، کلیندامایسین، تتراسایکلین جوش های خود را درمان کنید اما در هر صورت برخی از آکنه ها مانند آکنه کیستیک قابل درمان با این قرص ها نیست.
در این موقع پزشک متخصص پوست قرص آ-کنوترن را تجویز کند. این دارو برای درمان جوش های کیستیک تاثیر زیادی دارد. البته تنها کاربرد این دارو برای درمان آکنه نیست و ممکن است پزشک برای درمان سایر بیماری ها نیز از این قرص تجویز کند. این قرص به دلیل اینکه درمان جوش موثر است جز بهترین قرص برای زیبایی صورت نیز به شمار می رود.
نحوه مصرف قرص آ-کنوترن
نحوه مصرف این قرص معمولا توسط پزشک تعیین می شود و به نوع و شدید بودن آکنه ها در پوست بستگی دارد. این قرص باید در دوره حداکثر سه ماهه مصرف شود و بیشتر یا کمتر بودن آن کاملا به میزان جوش های صورت شما بستگی دارد.
معمولا این دارو برای کودکان بالای 12 سال تجویز می شود. مصرف این قرص دوبار در روز است ولی ممکن است بسته به نظر پزشک میزان مصرف تغییر کند. قرص آ-کنوترن معمولا در شکل های مختلف ژل یا کپسول نیز قابل مصرف است.
به دلیل اینکه این قرص عوارض شدیدی دارد، بدون نسخه قابل تهیه از داروخانه ها نیست و شما برای مصرف باید به پزشک مراجعه کنید و پزشک با صلاح دید خود این دارو را برای شما تجویز می کند. اگر می خواهید از داروهای ضد جوش بدون نسخه استفاده کنید می توانید از تتراسایکلین و کیلندامایسین کمک بگیرید. اگر جوش های شما خفیف است شما می توانید از پماد تتراسایکلین برای لک و جوش صورت استفاده کنید.
موارد منع قرص آ-کنوترن
در دنیای پزشکی تمامی دارو ها دارای برخی موارد منع هستند که به این معنی است که برخی افراد خاص نمی توانند این دارو ها را مصرف کنند. به همین دلیل است که سر خود نباید این دارو ها مصرف کرد. افراد زیر نباید این دارو را مصرف کنند چون می توانند به بدن آن ها آسیب بزند.
- افرادی که دیابت دارند.
- کسانی که اختلالات روانی دارند.
- افرادی که سنگ کلیه دارند.
- افراد با کلسترول بالا
- افرادی که اختلالات کلیوی دارند.
- افرادی که اختلالات کلیوی دارند.
- افرادی که بیماری قلبی دارند.
- افراد باردار
- افراد شیرده
- کسانی که پوکی استخوان دارند.
- افرادی که آسم دارند.
مصرف قرص راکوتان در پریودی
مصرف این دارو در این دوره مشکل دائمی ندارد اما می تواند باعث اختلال دوره قاعدگی شود و زمان آن را مختل کند. این قرص باعث نامنظمی موقت دوره قاعدگی می شود اما نگران نباشید این اثر موقتی است و بعد از پایان دوره مصرف راکوتان حل می شود. اگر بعد از اتمام این دوره باز شما نامنظمی در دوره قاعدگی مشاهده کردید، حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا مطمئن شوید که مشکلی وجود ندارد.
مصرف قرص راکوتان در دوره بارداری
اصلا نباید در این دوره، راکوتان را مصرف کنید و حتما سعی کنید از آن دوری کنید چون مصرف آن در این دوره می تواند باعث سقط جنین شود. ریسک دیگر مصرف این دارو در این دوره، این است که ممکن است نوزاد با نقص عضو مادرزادی به دنیا بیاید پس اصلا در این دوره راکوتان را مصرف نکنید.
سخن آخر
حقیقت این است که جوش های کیستیک به دلیل اینکه باعث بهم خوردن ظاهر صورت می شوند و ممکن است باعث کاهش اعتماد به نفس ما شوند، ممکن است هرکاری انجام دهیم تا از شر آن ها خلاص شویم.
قرص هایی مانند قرص آ-کنوترن با اینکه بسیار در درمان این نوع جوش ها موثر هستند اما عوارض جانبی شدیدی دارند. بهترین راه این است که به پزشک مراجعه کرده و علت جوش های خود را بدانید و سپس با مصرف داروهای تجویز شده توسط دکتر به سمت پوستی سالم و صاف قدم بردارید.
سوالات متداول
موارد منع قرص آ-کنوترن چیست؟
- افرادی که دیابت دارند.
- اختلالات روانی
- سنگ کلیه
- افراد با کلسترول بالا
- اختلالات کلیوی
- بیماری قلبی
- افراد باردار
- افراد شیرده
- پوکی استخوان
- آسم
مواد تشکیل دهنده قرص راکوتان چیست؟
این دارو بیشتر از مشتقات ویتامین A تشکیل شده است و به همین دلیل برای بدن مفید است.
آیا افراد باردار می توانند قرص راکوتان را مصرف کنند؟
خیر این افراد اصلا نباید در این دوران این قرص را مصرف کنند چون ممکن است بچه سقط شود.
دیدگاهتان را بنویسید