از بین بردن جوش با دارو برای همیشه

از بین بردن جوش با دارو آخرین شانس همه افرادی است که سایر روش های درمانی را امتحان کرده اند ولی به نتیجه نرسیده اند. صدها قرص و پماد وجود دارد که برای از بین بردن جوش ساخته شده اند.
تشخیص اینکه آیا همه این قرص ها نتیجه بخش هستند، نیازمند استفاده و گذراندن دوره درمان است. ممکن است برخی از قرص ها برای برخی از افراد موثر باشند یا برخی دیگر تاثیری در از بین بردن جوش ها نداشته باشد.
به همین علت شما باید قبل از استفاده هرگونه دارویی، باید کشف کنید که علت جوش های شما چیست. مراجعه به پزشک متخصص و مصرف دارو تحت نظر ایشان، می تواند جوش های صورت را از بین ببرد.
برخی از داروها برای از بین بردن جوش، بدون نسخه هستند و می توانید خودتان بدون مراجعه به پزشک مصرف کنید، اما ممکن است برخی عوارض هم داشته باشند. ما در سایت ایران اسکین کر شما را با داروهای موثر در درمان جوش معرفی خواهیم کرد.
بهترین پماد برای جوش صورت
در کنار قرص استفاده از پماد ها می توانند بهترین نتیجه را داشته باشند. به همین علت در این قسمت از مقاله بهترین پماد مناسب برای جوش صورت را برای شما معرفی خواهیم کرد.
پماد موپیروسین بهترین پماد از بین بردن جوش
پماد موپیروسین یکی از بهترین پماد های موجود در بازار است که می تواند در سریع ترین زمان ممکن، جوش های صورت را درمان کند. با استفاده از این پماد، تمامی عفونت های پوستی و باکتری های موجود در پوست از بین می روند و از رشد و تکثیر باکتری ها جلوگیری می کند.
در واقع این پماد بیشتر برای عفونت های پوستی استفاده می شود اما برای درمان جوش نیز از این پماد نیز استفاده کنید. پماد موپیروسین معمولا به شکل های پماد یا کرم در داروخانه ها یافت می شود.
پماد تتراسایکلین برای از بین بردن جوش
پماد تتراسایکلین از جمله بهترین پمادهایی است که شما می توانید برای درمان جوش از آن استفاده کنید. پماد تتراسایکلین خاصیت ضد عفونت و ضد باکتری دارد و می تواند باکتری هایی که در سطح پوست، باعث از به وجود آمدن جوش می شوند، از بین ببرد. همچنین پزشکان پماد تتراسایکلین برای لک و جوش صورت همیشه توصیه کرده اند.
این پماد بدون نسخه قابل دریافت از همه داروخانه هاست ولی توصیه می شود که با تجویز پزشک اقدام به مصرف این پماد داشته باشید. برای نتیجه بهتر پماد تتراسایکلین یک الی دو بار بر روی سطح پوست بزنید.
پماد هیدروکورتیزون
برخی از افراد پماد هیدروکورتیزون به عنوان قوی ترین پماد برای درمان جوش می شناسند. اینکه این پماد چقدر می تواند در از بین بردن جوش برای همیشه موثر باشد، بستگی به هر شخص دارد. ممکن است برخی از جوش ها سطحی باشند و برخی دیگر نیاز به درمان تخصصی دارند.
انواع قرص بری از بین بردن جوش برای همیشه
بعد از پمادها قرص ها بهترین روش درمانی برای از بین بردن جوش برای همیشه هستنئد. در این قسمت بهترین قرص برای درمان جوش صورت را معرفی خواهیم کرد که معمولا بدون نسخه پزشک در داروخانه ها موجود هستند. اما به شما توصیه می کنیم در صورت امکان با نجویز پزشک اقدام به مصرف این قرص کنید.
تتراسایکلین برای از بین بردن جوش
برای رسیدن به پوست سالم و به دور از هرگونه جوش، قرص تتراسایکلین می تواند یک انتخاب عالی باشد. این قرص می تواند به از بین بردن عفونت های موجود در سطح پوست و بدن کمک کند.
این قرص بهتر است تحت نظر پزشک مصرف شود و تا هیچگونه عوارضی نداشته باشد. پماد و قرص تتراسایکلین در عملکرد زیاد فرقی ندارند و اگر از استفاده با قرص راحت نیستید می توانید از پماد استفاده کنید.
کپسول داکسی سایکلین
قرص داکسی سایکلین معمولا برای بیماری های عفونی تجویز می شود و جز دسته آنتی بیوتیک ها به شمار می رود. اگر جوش های روی پو.ست صورت شما زیاد است، این قرص می تواند در از بین بردن جوش های زیاد نیز تاثیر گذار باشد.
معمولا داکسی سایکلین را پزشکان یک الی دوبار تجویز می کنند و استفاده بیشتر از آن توصیه نمی شود. برای درمان آکنه معمولا بین 7 تا 10روز طول می کشد تا جواب یگیرید ولی برای درمان همیشگی جوش ها باید طبق دستور پزشک مصرف شود.
کپسول کلیندامایسین
این قرص برای عفونت های شدید باکتریایی تو.سط پزشک تجویز می شود و درمان جوش نیز از کاربردهای اصلی کپسول کلیندامایسین است. این دارو به دلیل اینکه فقط توانایی درمان عفونت های باکتریایی رار دارد، برای جوش ها موثر است.
این قرص جز دسته آنتی بیوتیک ها به شمار می رود و توصیه می شود که از مصرف خودسرانه خودداری کنید چرا که ممکن است باعث مقاومت بیشتر باکتری ها در بدن شود. ممکن است مقدار مصرف این قرص برای همه یکسان نباشد، به همین دلیل توصیه می کنیم حتما با نسخه پرشک مصرف شود.
قرص اسپیرونولاکتون
این قرص بیشتر برای درمان جوش های هورمونی طراحی شده است و توسط پزشکان بیشتر برای زنان 20 تا 30 ساله تجویز می شود. این قرص توانایی از بین بردن جوش و آکنه را به طور سریع دارد و برای همین بیشتر برای درمان جوش های هورمونی تجویز می شود. یکی دیگر از استفاده های این قرص در از بین بردن جوش های سر سیاه است.
رتینوئید ها
این دارو یکی از دارو های موضعی است که به شکل های ژل و کرم توسط پزشکان تجویز می شود. این قرص بیشتر برای جلوگیری از جوش ها طراحی شده است چون می تواند با تنظیم چرخه تولید سلول های پوست و جلوگیری از انسداد منافذ پوست، از تشکیل جوش پیشگیری کند. این قرص نیز به دلیل عملکرد خاص خود برای پسران و دختران در دوران بلوغ توسط پزشکان تجویز می شود.
قرص راکتون
این قرص یکی از مشتفات ویتامین A است و فقط برای آکنه و جوش های خفیف تا متوسط استفاده می شود. این قرص می تواند آکنه های متوسط و خفیف را به سرعت از بین ببرد اما روی بقیه آکنه و جوش ها تاثیری ندارد. این قرص را حتما با تجویز پزشک مصرف کنید چون مصرف خودسرانه آن می تواند عوارض جانبی بسیار زیادی را به همراه داشته باشد.
کپسول آزیترومایسین
از دیگر داروهای که برای افرادی که مستعد آکنه هستند، آزیترومایسین است که کمک می کند شما پوستی سالم و صاف داشته باشید. این دارو جز داروهای درمان عفونت و باکتری است و برای درمان جوش نیز بسیار موثر و تاثیر گذار است.
با مصرف مداوم این قرص می توانید به مرور از شر جوش های صورت راحت شده و دیگر شاهد جوش های قرمز یا سیاه بر روی پوست نخواهید بود. هنگامی که این قرص را مصرف کردید، این کپسول در معده و سپس در خون حل شده و باکتری هایی که موجب بروز جوش شده اند را از بین می برد.
مدت تاثیر گذاری آزیترومایسین بین یک هفته تا هفته است و در این مدت شما شاهد خشک شدن جوش خواهید بود و دیگر هیچ آکنه دیگری بر روی پوست صورت ایجاد نخواهد شد. البته به شرطی که علت آکنه بر روی پوست شما به دلیل باکتری ها موجود رد پوست صورت باشد.
بنزوئیل پراکسید
یکی از قوی ترین قرص هایی که می توانیم برای از بین بردن جوش برای همیشه معرفی کنیم، قرص بنزوئیل پراکسید است که برای درمان آکنه خفیف تا متوسط استفاده می شود. این دارو در کشتن باکتری ها، کاهش التهاب و باز کردن منافذ بسته بسیار عالی عمل می کند.
معمولا بنزوئیل پراکسید 3 تا 5 روز طول می کشد تا آکنه را از بین ببرد ولی از بین بردن جوش همیشگی است و شما دیگر نیاز به مصرف سایر داروها دیگر ندارید.
روش های جلوگیری از آکنه
برای جلوگیری از آکنه یک سری موارد وجود دارد که باید به صورت روتین انجام دهید تا آکنه بر روی پوست صورت ظاهر نشود. سعی کنید همراه این موارد روتین روزانه پوست نیز داشته باشید تا آسیبی به پوست شما وارد نشود.
- شستشو: صورت خود را دو بار در روز با یک محصول شوینده مناسب بشویید. انتخاب محصولات با pH مناسب کمک میکند که پوست خشک نشود یا چربی زیاد تولید نشود.
- لمس نکردن: از لمس صورت با دستان کثیف خودداری کنید. این کار میتواند باعث انتقال باکتریها و آلودگی به پوست شود.
- استفاده از ضدآفتاب: استفاده روزانه از محافظتکنندههای ضدآفتاب با SPF مناسب میتواند از آسیبهای ناشی از تابش مضر آفتاب جلوگیری کند
- تمیز کردن آرایش: قبل از خواب، حتماً آرایشها ی خود را با دقت پاک کنید تا منافذ پوست با باکتریها پر نشوند.
- خوراکیهای سالم: مصرف غذاهای غنی از آنتیاکسیدانها مانند میوهها و سبزیجات به بهبود پوست کمک میکند
- آبرسانی: مصرف کافی آب به حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی آن کمک میکند.
- خواب و استراحت کافی: به خواب کافی و استراحت منظم برای سلامت پوست بسیار مهم است. کمبود خواب میتواند منجر به افزایش ترشح چربی پوست شده و جوشها را ایجاد کند.
- دوری از فشار جوش: عادت به لمس و فشار پوست میتواند به ایجاد التهابات و جوشها باعث شود.
- حفظ تمیزی محیط: تمیز نگه داشتن محیط اطراف وسایل شخصی، پوشاک و تخت نقش مهمی در جلوگیری از انتقال باکتریها به پوست دارد.
- تنوع در رژیم غذایی: مصرف مواد غذایی غنی از ویتامینها، مواد معدنی و اسیدهای چرب اساسی به بهبود سلامت پوست کمک میکند.
- تمرین و ورزش منظم: فعالیتهای ورزشی منظم میتوانند به تعادل ترشح چربی پوست کمک کرده و از ایجاد جوشها را جلوگیری کنند.
روش های خانگی درمان جوش و آکنه
شما در خانه نیز می توانید بسیاری از جوش و آکنه ها را با روش های خانگی درمان کنید. این روش ها به مقدار روش های قبلی و پزشکی سریع نیستند و ممکن است برخی از جوش ها و آکنه ها را درمان نکنند.
- رعایت بهداشت فردی
- استفاده روتین از محصولات مرطوبکننده
- قرار دادن یخ روی جوشها
- اسکراب صورت با تفاله قهوه
- گذاشتن مقدار کمی خمیر دندان روی جوشها
- آغشته کردن پنبه به چای سبز خنکشده و گذاشتن آن روی جوشها
- مدیریت استرس
- استفاده از ماسک های خانگی برای درمان جوش
- تغذیه سالم
- ورزش روزانه
روش های سنتی برای درمان جوش و آکنه
در طب سنتی موادی وجود دارد که برای درمان جوش و آکنه بسیار مناسب هستند و چون این مواد بیشتر طبیعی هستند دارای عوارض جانبی نیز نیستند. این مواد از دوران های قدیم برای درمان جوش و آکنه استفاده می شود. بهتر است از این مواد و روش ها نیز برای درمان جوش و آکنه خود استفاده کنید.
- عسل و آبلیمو
- عرق کاسنی
- رنده کردن سیب زمینی و گذاشتن آن روی پوست صورت
- استفاده از زردچوبه
- استفاده از جوش شیرین
- آلوئه ورا
- گلاب
- نعنا
حرف آخر
درمان جوشهای صورت نیازمند صبر و مراقبتهای مداوم است. انتخاب روشهای مناسب به ویژه مشاوره پزشکی، میتواند به دستیابی به یک پوست پاک، سالم و بدون جوشهای مزاحم کمک کند. همچنین به یاد داشته باشید که تغذیه سالم، آبرسانی مناسب و کاهش استرس نیز نقش مهمی در بهبود و حفظ پوست دارند.
در این میان استرس میتواند تأثیر زیادی بر روی پوست داشته باشد و در تشدید جوشها نقش داشته باشد. تلاش کنید استرس را مدیریت کنید، از روشهای آرامشبخش مانند مدیتیشن، یوگا یا ورزش استفاده کنید. و در آخراگر مشکلات شما شدید است باید حتما باید یک پزشک متخصص پوست صحبت کنید. پزشک متخصص میتواند راهکار های تخصصی تر و بهتری برای شخص شما باتوجه به مشکل شما بدهد.
سوالات متداول
بهترین پماد ها برای درمان جوش و آکنه چیست؟
- پماد هیدروکورتیزون
- پماد تتراسایکلین برای از بین بردن جوش
- پماد موپیروسین بهترین پماد از بین بردن جوش
بهترین قرص ها برای از بین بردن جوش و آکنه چیست؟
- بنزوئیل پراکسید
- کپسول آزیترومایسین
- قرص راکتون
- رتینوئید ها
- قرص اسپیرونولاکتون
- کپسول کلیندامایسین
- کپسول داکسی سایکلین
- تتراسایکلین
روش های جلوگیری از بروز جوش کدامند؟
- شستشو
- لمس نکردن
- استفاده از ضدآفتاب
- تمیز کردن آرایش
- خوراکیهای سالم
- آبرسانی
- خواب و استراحت کافی.
- دوری از فشار جوش
- حفظ تمیزی محیط
- تنوع در رژیم غذایی
- تمرین و ورزش منظم
دیدگاهتان را بنویسید