علت قرمزی پوست صورت
قرمز شدن پوست می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، اما برای درمان ان نیاز است اصلی ترین دلیل را شناسایی کنید و به این ترتیب اقدام به رفع آن کنید. از جمله اصلی ترین دلایل قرمز شدن پوست، می توان به سوختگی، افتاب سوختگی، اگزمای پوستی، آلرژی، تب و … اشاره کرد. در ادامه این مطلب با آکادمی ایران اسکین کر همراه باشید تا به بررسی علت های این موضوع و روش های درمان بپردازیم.
شایع ترین علت قرمز شدن پوست صورت چیست؟
دلایلی زیادی می توانند در کنار یکدیگر موجب قرمز شدن پوست صورت شوند، اما دلیل اصلی این موضوع می تواند قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آفتاب باشد. اگر به شهرهای جنوبی یا شمالی سفر کنید، به احتمال زیاد برخی از قسمت های پوست صورتتان دچار آفتاب سوختگی شود و در نتیجه، موجب قرمز شدن پوست شود.
بهترین راهکار برای در امان ماندن از قرمزی پوست صورت چه در مسافرت چه در برابر برف و آفتاب روزانه استفاده از کرم ضدآفتاب مناسب پوستتان است.
برای درمان آفتاب سوختگی، می توانید از کرم های مخصوص ترمیم کننده استفاده کنید. برای تهیه این کرم ها بهتر است به داروخانه های معتبر مراجعه کنید.
از دیگر دلایل قرمز شدن پوست صورت می توان به اگزمای پوستی اشاره کرد. اگزمای پوستی یکی از بیماری های خاص است که در اثر عوامل مختلفی ایجاد می شود. این بیماری از جمله جدی ترین بیماری ها به شمار می رود که بایستی درمان شود. برای درمان اگزمای پوستی نیاز است به پزشک مراجعه کنید و کرم مخصوص برای اگزمای پوستی را دریافت کنید.
به طور کل از دیگر دلایل قرمز شدن پوست صورت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پسوریازیس
- لوپوس
- زونا
- حساسیت دارویی
- علائم آنافیلاکسی
- فولیکولیت
- درماتیت
- تب اسکارلت
- عفونت
موارد بالا از جمله مواردی هستند که بایستی هر چه سریع تر درمان شوند و در صورت پشت گوش انداختن سلامت شما با مشکل جدی رو به رو خواهد بود.
بری قرمزی صورت لازم است به پزشک مراجعه کنیم؟
برای درمان قرمزی پوست، در برخی موارد نیاز به مراجعه به پزشک نیست و شما می توانید تنها با استفاده از برخی از مادها این مشکل را رفع کنید. البته برخی از مشکلات مانند آفتاب سوختگی و یا اگزما را می توانید در خانه با استفاده از روش های درمان خانگی و یا استفاده از پمادهای خاص که می توانید بدون تجویز پزشک از داروخانه ها خریداری کنید، برطرف کنید.
اما در برخی موارد دیگر مانند قرمزی ناشی از تب، عفونت که با سرگیجه، تپش قلب، درد عضلانی، تغییر دمای بدن، قدم تمرکز، عرق کردن، خوارش، کهیر و…. بایستی هر چه سریع تر به یک پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید. چرا که در برخی موارد این قرمزی پوست نشانه یک بیماری جدی در بدن است.
آیا روزاسه می تواند باعث قرمز شده صورت شود؟
فرد مبتلا به روزاسه به مرور به قرمزی پوست دچار می شود و رفته رفته این قرمزی بیشتر می شود. این قرمزی پوست بعد از مدتی اگر درمان نشود، دائمی می شود و درمان آن بسیار دشوار می شود. از علائم دیگر این بیماری که پزشکان با آن ها بیماری روزاسه را تشخیص می دهند، می توان به احساس سوزش، مور مور شدن صورت می توان اشاره کرد که باید این علائم بسیار جدی گرفته شوند.
کدام دارو های می تواند باعث حساسیت دارویی شود؟
بسیاری از دارو ها، می توانند باعث واکنش آلرژیک شوند و برای فرد متفاوت است. به همین دلیل شما باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بدانید به کدام دارو ها حساسیت دارید اما از این دارو ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دارو های ضد صرع
- دارو های آنتی بیوتیک
- دارو های ضد التهاب
- اسپرین
- پنی سیلین
- دارو های شیمی درمانی
حساسیت دارویی می تواند به چه مشکلاتی در بدن منجر شود؟
حساسیت دارویی می تواند در بدن اختلالات زیادی ایجاد کند و باعث بیماری و علائم خاصی شود. از شایع ترین اختلالات حساسیت دارویی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قرمزی پوست
- خارش
- کهیر
- آنافیلاکسی
- تورم پوست
چگونه از قرمزی پوست پیشگیری کنیم؟
برای اینکه شما به این اختلال در پوست خود دچار نشوید، باید نکات خاصی را رعایت کنید تا پوست شما قرمز نشود. رعایت این نکات باعث می شود که ساختار پوست شما آسیب نبیند و قرمزی پوست برای شما رخ ندهد.
- در معرض نور خورشید به مدت طولانی قرار نگیرید.
- از کرم های ضد آفتاب با کیفیت استفاده کنید.
- از مواد آرایشی با کیفیت استفاده کنید.
- دست خود به طور مداوم به صورت خود نزنید.
- از ترکاندن جوش های صورت خود، خودداری کنید.
- از دارو هایی که به آن ها واکنش آلرژیک می دهد، دوری کنید.
- سعی کنید بیشتر مایعات بنوشید.
- از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید.
انواع مختلف درماتیت
درماتیت یک بیماری بسیار جدی و خطرناک است که اگر قرمزی پوست شما در چند روز درمان نشد می تواند ناشی از درماتیت باشد. این بیماری چند نوع مختلف دارد که هر کدام علائم و درمان های خاص خود را دارند.
- درماتیت تماسی: شما اگر با مواد حساسیت زا و محرک ها قرار بگیرید می توانید به این نوع از درماتیت مبتلا شوید.
- درماتیت سبورئیک: این بیماری بیشتر در پوست سر رخ می دهد اما می تواند در جاهای دیگر بدن نییز خود را نشان دهد. این بیماری بیشتر با شوره و خارش سر همراه است.
- درماتیت آتوپیک: این بیماری یکی از مزمن ترین نوع های بیماری درماتیت است و بیشتر کودکان نوزاد به آن مبتلا می شوند.
چند نکته مهم درباره قرمزی پوست
- بعضی مواقع در قرمزی پوست خفیف نوشیدن مایعات و استفاده از کرم های مرطوب کننده می تواند این قرمزی را درمان کند.
- اگر قرمزی پوست شما بعد از چند روز از نوشیدن مایعات درمان نشد، حتما به پزشک مراجعه کنید چون ممکن است دچار بیماری هایی مثل روزاسه و زونا شده باشید.
- اگر نواحی زیادی از پوست شما یکجا و ناگهانی قرمز شود حتما به پزشک مراجعه کنید.
درمان قرمزی پوست مادرزادی
برخی افراد به صورت مادرزادی دچار قرمزی پوست هستند که این به دلیل بسیار روشن بودم پوست رخ می دهد. این می تواند یکی از عوامل زیبایی در افراد باشد، اما اگر از این مسئله رنج می برید، می توانید با روش های درمانی مانند لیزر یا نور پالسی شدید (IPL) در مراکز درمانی معتبر قرمز پوست خود را از بین ببرید و به این ترتیب رنگ یکنواختی به پوست خود دهید.
همچنین شما می توانید با استفاده از کرم پودر های مناسب پوست خود این قرمزی ها بپوشانید و دیگر نیاز به لیزر و درمان های سنگین نداشته باشید.
برای درمان قرمزی پوست به کجا باید مراجعه کنیم؟
قبل از درمان و مراجعه به کلینیک های مراقبتی، بهتر است از دلایل به وجود آمدن قرمزی ها با خبر شوید و با توجه به آن دلایل، به مراکز مربوطه برای درمان و بهبود پوست صورت خود، مراجعه کنید.
فیشیال پوست یکی از روش های درمان قرمزی پوست است که در هر شرایط با طی کردن مراحل فیشال، می توانید پوستتان را بهبود ببخشید.
کلینیک ایران اسکین کر یکی از برترین مراکز زیبایی و درمانی در تبریز است که با بهترین کیفیت مواد، مناسب ترین قیمت را به کاربران و مراجعین پیشنهاد می کند.
برای دریافت اطلاعات در رابطه با هزینه نهایی انجام انواع فشیال، برو روی تعرفه خدمات، کلیک کنید تا تمام هزینه های انجام فیشیال را بدانید.
علت سرخ شدن ناگهانی گونه ها چیست؟
سرخ شدن گونه ها دلایل زیادی دارد، یکی از این دلایل می تواند خجالت کشیدن باشد که در این صورت با ترشح ادرنالین در بدن، خون به صورت سریع به به قسمت های بدن پمپاژ می شود که در این صورت فرد با داغ شدن بدن همره می شود که به این دلیل ناگهان گونه ها سرخ می شود.
یکی دیگر از دلایل قرمز شدن ناگهانی گونه ها نیز تب شدید یا عفونت در بدن است. که در این صورت بایستی به پزشک متخصص مراجعه کنید تا در کوتاه مدت بیماری و علت تشخیص داده شود و در کوتاه مدت بتوانید از شدت بیماری جلوگیری کنید.
سوالات متدوام
آیا عفونت می تواند منجر به تب شود؟ بله اگر در بدنتان عفونتی وجود داشته می تواند با علائمی نظیر تب نمایان شود.
آیا اگزمای پوستی قابل درمان است؟ اگر تحت درمان قرار بگیرید و از پماد های مخصوص استفاده کنید، بله قابل درمان است.
سخن پایانی
در پایان توجه داشته باشید که اگر علت قرمزی صورت شما به علت اگزما یا آفتاب سوختگی نباشد، می توانید یک مشکل جدی و خطر آفرین باشد از این رو بهتر است به یک پشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید. همچنین اگر شما در رابطه با قرمزی پوست اطلاعاتی دارید، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
سوالات متداول
دلایل شایع قرمزی صورت چیست؟
- پسوریازیس
- لوپوس
- زونا
- حساسیت دارویی
- علائم آنافیلاکسی
- فولیکولیت
- درماتیت
- تب اسکارلت
- عفونت
- آفتاب سوختگی
- اگزمای پوستی
چگونه می توانیم از قرمزی پوست جلوگیری کنیم؟
با رعایت چند نکته ساده می توانید از قرمز شدن پوست خود جلوگیری کنید.
- در معرض نور خورشید به مدت طولانی قرار نگیرید.
- از کرم های ضد آفتاب با کیفیت استفاده کنید.
- از مواد آرایشی با کیفیت استفاده کنید.
- دست خود به طور مداوم به صورت خود نزنید.
- از ترکاندن جوش های صورت خود، خودداری کنید.
- از دارو هایی که به آن ها واکنش آلرژیک می دهد، دوری کنید.
- سعی کنید بیشتر مایعات بنوشید.
- از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید.
برای درمان قرمزی پوست باید چه کنیم؟
قبل از مراجعه به پزشک و درمان قرمزی پوست بهتر است برای انجام فیشیال صورت به کلینیک ایران اسکین کر مراجعه کنید و اگر بعد از آن قرمزی پوست شما درمان نشد، بهتر است به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.
انواع مختلف درماتیت کدامند؟
درماتیت می تواند یکی از دلایل قرمزی پوست باشد و سه نوع مختلف دارد که عبارتند از:
- درماتیت تماسی: شما اگر با مواد حساسیت زا و محرک ها قرار بگیرید می توانید به این نوع از درماتیت مبتلا شوید.
- درماتیت سبورئیک: این بیماری بیشتر در پوست سر رخ می دهد اما می تواند در جاهای دیگر بدن نییز خود را نشان دهد. این بیماری بیشتر با شوره و خارش سر همراه است.
- درماتیت آتوپیک: این بیماری یکی از مزمن ترین نوع های بیماری درماتیت است و بیشتر کودکان نوزاد به آن مبتلا می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید